Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Zimbrilor – Victoria focșănenilor este posibilă!


CSM Focșani 2007 va juca, astăzi, de la ora 17.00, pe terenul CSM Satu Mare, al doilea său meci din noua ediția a Ligii Naționale, Liga Zimbrilor.
Gazdele, invitate să joace în Ligă, așa cum au fost focșănenii anul trecut, și-au înnoit lotul și încearcă să se plieze pe rigorile primului nivel competițional al handbalului din România. În prima etapă, când au evoluat în fața campionilor pe terenul acestora, au arătat că pot să pună probleme și că nu sunt o formație pe seama căreia colegele de Ligă să-și facă planuri pentru puncte câștigate dinainte!
Echipa pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru a reușit o partidă foarte bună în compania Stelei, în Polivalentă, și doar cinci secunde au despărțit-o de o victorie meritată! CSM Focșani 2007 a crescut ca forță de joc odată cu transferurile din vară care se dovedesc a fi achiziții de calitate, cu contribuții importante și în atac și în apărare! Focșănenii, ca și obiectiv, încep fiecare meci pentru a câștiga! La fel se va întâmpla și pe terenul nou venitei în Ligă, unul dintre adversarii, totuși,  accesibili. În lotul oaspeților de astăzi ai Satului Mare nu sunt modificări față de prima etapă, fiind în continuare nerefăcuți pentru joc Băluț, Neață, Vasilache și Rotaru.
O victorie, posibilă, în etapa a doua, ar fi foarte importantă pentru că ar da handbaliștilor Focșaniului un tonus bun pentru întâlnirea de miercurea viitoare, cu Potaissa Turda din Sala Polivalentă. Dar mai cu seamă pentru că ar însemna trei puncte ce ar putea conta mult în economia disputei pentru locurile ce aduc liniștea la finalul campionatului!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?