Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal – Superliga Altdorf Tehnik a debutat fără surprize!


Superliga Altdorf Tehnik a început la sfârșitul săptămânii trecute, așa cum fusese programată, conducerea AJF Vrancea neacceptând vreo amânare. Iar respectarea celor hotărâte în forul de conducere al Asociației este un semn de seriozitate și de rigoare care face bine întrecerii din fotbalul județean!
Prima etapă s-a încheiat fără surprize, favoritele impunându-se cu limpezime! Singura necunoscută dintre formațiile care au jucat era CSM Focșani 2007, echipă abia reînființată, dar era limpede că programul înscris în noul său cod genetic obliga la un lot puternic și un început de campionat și de existență bune! Iar jucătorii pe care mizează antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au arătat că au optat pentru formația focșăneană pentru a face performanță! Cel puțin așa au fost văzute lucrurile sâmbătă seara când Emilian Chivu – l-am numit pe căpitanul echipei – și colegii săi nu au redus din intensitatea jocului atunci când scorul a luat proporții!    
La Dumbrăveni, Euromania, echipă obișnuită cu victoriile în campionat și cupă și cu câteva evoluții apreciate în vară, în Cupa României, și chiar, în barajul de promovare, a câștigat ușor meciul cu ASS Victoria Pufești. Antrenorul Daniel Bănică și fotbaliștii pe care îi pregătește alcătuiesc o formulă solidă, cu relații de joc închegate în timp, și care își respectă blazonul.
Victoria Gugești care a terminat în coadă de pește campionatul trecut, a câștigat la Adjud, arătând că are potențial și că poate conta în disputa pentru primele locuri!
ACS Odobești, care jucat finala Cupei și a terminat campionatul trecut pe poziția a treia confirmă și anunță că este de luat în seamă de orice formație din  Superliga Altdorf Tehnik!
Tractorul Nănești, apariție de dată recentă în Supercupă a încheiat la egalitate pe teren propriu cu una dintre veteranele fotbalului județean, Unirea Èšifești, ceea ce dă o notă bună comunei de la confluența Putnei cu Siretul!
Național Golești și Voința Slobozia Ciorăști și-au amânat debutul în campionat
Rezultate: FCM Adjud – Victoria Gugești 1-3; CSM Focșani 2007 – Dinamo Tătăranu 12-0; ACS Odobești – Voința Cârligele 3-1; Euromania Dumbrăveni – ASS Victoria Pufești 4-0; Tractorul Nănești – Unirea Èšifești 1-1.
O etapă cu multe goluri cum a fost cea de sâmbătă și duminică cere și un clasament al marcatorilor care arată astfel: Ștefan Lupu – 3 goluri, Dănuț Lechea, Ionuț Manu, Iulian Negoescu și Remus Popa, câte 2 goluri, George Corcoz, Razvan Crăciun, Alexanmdru Duca, Liviu Dumitriu, Iulian Niță, Nicușor Postolache, Adrian Toma – câte 1 gol. 
Programul etapei viitoare:
Sâmbătă, 10 septembrie, ora 17,00: Voința Slobozia Ciorăști – CSM Focșani 2007, Euromania Dumbrăveni – Național Golești.
Duminică, 11 septembrie, ora 11,00: ASS Victoria Pufești – Unirea Èšifești, Voința Cîrligele – Tractorul Nănești, Victoria Gugești – ACS Odobești, Dinamo Tătăranu – FCM Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?