Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Handbal, Liga Zimbrilor – Mihăiță Miroiu, în șaptele ideal al primei etape!


Pro Sport a alcătuit șaptele ideal al primei etape a Ligii Zimbrilor. În echipa debutului de campionat se află și Mihăiță Miroiu, interul dreapta, dar și extrema dreaptă a CSM Focșani 2007, autorul a șapte goluri în jocul cu Steaua București. Miroiu, primul căpitan al formației focșănene, a fost golgeterul echipei în trecuta ediție de campionat, apariția sa într-o postură atât de onorantă nefiind o surpriză pentru cei care merg meci de meci la – cel puțin – partidele pe care CSM Focșani 2007 le joacă în Sala Polivalentă.
În stabilirea jucătorilor incluși în echipa etapei sunt avute în vedere „performanțele individuale ale jucătorilor, dar și contribuția acestora la jocul echipei. Un ajutor pentru întocmirea echipei ideale este dat și de televiziunile TVR, Digi Sport și Dolce care transmit în direct cel puțin patru meciuri din cele șapte programate într-o etapă, dar și informațiile oferite de site-ul FRH, cu statistici de la aproape fiecare meci”.
În viziunea Pro Sport, șaptele ideal al primei etape este următorul: 
Portar: Zlatko Daskaloschi, PolitehnicaTimișoara
Extremă stânga: Goce Ojleski, HC Odorhei
Inter stânga: Guillaume Saurina, CSM București
Centru: Ionuț Rotaru, PotaissaTurda
Inter dreapta: Mihăiță Miroiu, CSM Focșani 2007
Extremă dreapta: Marko Lasica, PolitehnicaTimișoara
Pivot: Bogdan Baican, CSU Suceava.
Este de observat faptul remarcabil că dintre cei doar trei handbaliști incluși în echipa etapei, unul este jucător al CSM Focșani 2007, Mihăiță Miroiu, originar din Focșani, un al doilea fiind adjudeanul Ionuț Rotaru, fratele lui Silviu Rotaru, centrul de la CSM 2007! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?