Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Câștigă 1001 de euro cu Petrecerea ta la HAPPYCINEMA®!


Când dai o petrecere la HAPPYCINEMA®, câștigi. Bucurie, prieteni, amintiri, distracție. Ce-ar fi să câștigi și bani, cu care să mai dai o petrecere sau pe care să-i poți cheltui cum vrei tu?
Avem 1001 de euro pentru tine!
Găsește un prilej bun, organizează petrecerea ta la HAPPYCINEMA® și te-ai înscris automat în cursa pentru marele premiu de 1001 euro! Și mai poți câștiga una dintre cele 11 invitații de câte 2 persoane, valabile 101 de zile, cu care poți intra de 10 ori la HAPPYCINEMA®, la orice film vrei tu! 
Ce e un prilej bun?
Orice eveniment care crezi că merită sărbătorit: zi de naștere, zi onomastică, o ieșire cu colegii (poate fi și teambuilding!) sau o seară în oraș cu fetele, divorț, baby shower, burlaci și burlăcițe, pe bune, chiar orice. Singura condiție este să ai un minim de 10 invitați!
Hai!
Tragerea la sorți se face pe 10 ianuarie 2017 și ai timp doar până la sfârșitul anului, așa că organizează Petrecerea ta la HAPPYCINEMA®! După cum știi deja, primești preț special în funcție de numărul de invitați, reduceri la bar și, dacă ne anunți din vreme, film la cerere. Și, desigur, poți să-ți servești invitații cu pizza și tort, pe care le poți comanda de unde dorești tu!
Sună chiar acum la HAPPYCINEMA® – 0786 296 754 și află toate detaliile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?