Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Mâine începe!


• Miercuri, 31 august, de la ora 16.00, CSM Focșani 2007 – CSA Steaua București, în Sala Polivalentă! 
Handbalul de Liga Națională începe mâine spectacolul care va dura până în vara viitoare! Parte a acestui spectacol este și formația CSM Focșani 2007 care și-a câștigat dreptul de a face parte din grupul select al primelor 14 formații ale României la capătul unui campionat greu, al unui play-out jucat cu inima, cu abnegație și o determinare excepțională și unui baraj câștigat în ultima secundă! Câștigat cu aceleași atribute cu care handbaliștii focșăneni și-au impresionat susținătorii ce au umplut mereu Sala Polivalentă la meciurile lor! Și le-au atras acestora respectul, determinându-i să le fie alături și la bine și la greu! 
Pentru noua ediție de campionat al Ligii Naționale spectatorii așteaptă cu siguranță rezultate aducătoare de puncte în clasament și de liniște în perspectiva verii viitoare, dar mai cu seamă așteaptă să vadă că favoriții lor dau pe teren tot ce știu și pot ca handbaliști, ca bărbați ce poartă speranțele de victorie ale suporterilor, ale orașului ce-i susține!
În prima etapă vine la Focșani o formație foarte puternică, dar care a trecut nu cu mulți ani în urmă prin chinurile unei faceri ce s-a dovedit trainică! Așa cum se întâmplă și cu echipa Focșaniului! În campionatul trecut, bucureștenii s-au impus și în Sala Polivalentă și pe teren propriu. Atunci erau alte date ale cântarului valorii decât cele de astăzi! Partidele de pregătire au arătat o forță de joc a focșănenilor superioară celei de acum un an, și chiar celei din finalul campionatului trecut. Ceea ce nu face din gazde favorite ale meciului de miercuri din Sala Polivalentă, dar îi îndreptățește pe elevii profesorului Viorel Ciubotaru – admirabil antrenor – să spere la victorie. Chiar să intre pe parchetul Polivalentei cu gândul la victorie!
Partida va fi televizată de TVR 2, dar, fără îndoială, sala va fi plină! Întrarea va fi liberă, urmând ca la viitoarele jocuri de pe teren propriu intrarea să fie cu bilete al căror preț este de 5 lei ori a abonamentelor, care au prețul de 70 de lei pentru întregul sezon de Ligă și de Cupa României!       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?