Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Dosare penale pentru șoferi fără permise sau băuți


Polițiștii vrânceni au întocmit mai multe dosare penale șoferilor care au încălcat legea. Conducere fără permis sau în stare de ebrietate, aceastea sunt doar câteva dintre infracțiunile constatate de oamenii legii pe drumurile din județ. Șoferii surprinși în astfel de ipostaze de polițiștii de la rutieră s-au ales cu dosare penal.
„- La data de 28 august a.c., orele 10.35, polițiștii rutieri au depistat pe strada Republicii din municipiul Focșani, un tânăr de 20 ani, din comuna Nereju în timp ce conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.
          – La data de 28 august a.c., orele 19.30, pe DN2-E85, în localitatea Urechești, polițiștii rutieri au depistat un bărbat 45 ani, din comuna Slobozia Bradului în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.
          – La data de 27 august a.c., orele 12.00, polițiștii rutieri au depistat pe DJ205 B Cotești, un bărbat, de 53 ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
          – La data de 27 august a.c., orele 17.15, pe DN2 – E85 Mărășești, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 29 ani, din comuna Bogdănești, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație din data de 27 aprilie a.c. și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
– La data de 28 august a.c., orele 02.00, polițiștii din Dumbrăveni au depistat pe DN2 E85, un bărbat de 38 ani, din comuna Popești, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
– La data de 28 august a.c., orele 00.15, pe DJ 241 A Corbița, în cadrul unei acțiuni comune, polițiștii din Tănăsoaia, Corbița și Boghești, au depistat un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?