Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO : La stat sau la privat? Unde îți duci copilul la grădiniță în Focșani?


Sistemul de învățământ privat câștigă tot mai mult teren în fața celui de stat prin dotări, tehnologie, programă, dar și prin timpul pe care profesorii și educatorii îl acordă fiecărui copil. De aceea, părinții din Focșani sunt dispuși să investească pentru a-și trimite copiii la școli și grădinițe private. La Smart Club sunt clase și laboratoare dotate, ore de creativitate, lucru în echipă, mâncare sănătoasă, clădire nouă și modernă, multe opționale sau materiale didactice gratuite. Sunt doar câteva dintre avantajele pentru care tot mai mulți părinți optează pentru sistemul de învățământ privat.
Poate că unul dintre cele mai importante criterii de selecție la care părinții apelează atunci când aleg sistemul de învățământ privat este gradul de implicare a profesorilor, educatorilor și modul în care aceștia interacționează cu cei mici. Cadrele didactice sunt mai relaxate și dispun de condiții mai bune pentru performanță. „Am ales o grădiniță privată din Focșani pentru că vreau neapărat ca fiica mea să beneficieze de ore cu educatori tineri, de un sistem de învățământ modern, ancorat în realitatea lui 2016, de un program prelungit, de metode de predare diferențiată, de numaărul mic de copii dintr-o grupă și de activități extracuriculare. Smart Club Focșani mi-a îndeplinit toate cerințele”, spune Mihai, expert financiar la o bancă din Focșani și tatăl unei fetițe de 4 ani.
Principiul care  guvernează toate activitățile desfășurate de SMART CLUB este: „Grădiniță cu plăcere. Școală cu plăcere. Educație cu plăcere.”.
Smart Club Focșani, Strada Câmpului Nr.1, intersecția de la Lidl, tel 0725.404.142, facebook: smartclubfocsani, pagină web: www.smartclubfocsani.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?