Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO : PREMIERE DE WEEKEND: Thriller-ul ‘Don’t Breathe’ ia cu asalt cinematografele din SUA


Thriller-ul ‘Don’t Breathe’, al regizorului uruguayan Fede Alvarez, pornește ca favorit pentru a se plasa în fruntea box-office-ului american în acest weekend, după trei săptămâni de supremație a anti-eroilor din ‘Suicide Squad’, relatează EFE.
Filmul în care joacă Stephen Lang și Jane Levy prezintă povestea a trei tineri care decid să jefuiască locuința unui nevăzător, dar ceea ce părea o lovitură extrem de ușoară se va transforma într-o cursă de șoareci fără scăpare pentru cei trei. Se așteaptă ca filmul, care a avut un buget modest de 10 milioane de dolari, să urce cât mai sus în box-office, aspirând să obțină încasări de peste 12 milioane de dolari. 
O altă mare miză a weekendului este ‘Mechanic: Resurrection’, în regia lui Dennis Gansel, cu Jason Statham din nou ca protagonist în această continuare a filmului de acțiune din 2011. De data aceasta, Arthur Bishop, personajul lui Statham, se va întoarce în lumea crimei pe care o abandonase cu ani în urmă, obligat de acțiunile unei femei misterioase interpretată de Jessica Alba. Astfel, Bishop trebuie să completeze o serie de asasinate ale unora dintre cele mai periculoase personalități ale lumii. 
La rubrica filme independente se evidențiază ‘Hands of Stone’ și ‘Southside With You’. Primul, în regia lui Jonathan Jakubowicz, relatează viața boxerului Roberto Durán din momentul în care acceptă să fie antrenat de legendarul Ray Arcel (Robert De Niro) și până la marea rivalitate cu Sugar Ray Leonard. Acțiunea se tensionează, odată cu ocuparea Canalului Panama de trupele americane, contextul în care s-a dezvoltat ca boxeur Durán (Edgar Ramirez). Alături de cei doi protagoniști principali mai joacă Ana de Armas și Usher Raymond. 
O altă premieră este filmul ‘Southside With You’, al regizorului Richard Tanne, a cărui acțiune se petrece în anii 90, când tânărul Barack Obama o cunoaște pe Michelle Robinson. Prima lor întâlnire a fost la Institutul de Arte din Chicago unde au fost să vizioneze filmul ‘Do the Right Thing’ al lui Spike Lee. În rolurile principale joacă tinerii actori Tika Sumpter și Parker Sawyers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?