Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Mascații buzoieni au descins la Jitia. Au căutat un pistol deținut ilegal


Mascații din cadrul Poliției Buzău au descins în localitatea vrânceană Jitia, unde au efectuat percheziții la locuința lui Aurel Dorian I., în vârstă de 29 de ani. Tânărul este cercetat într-un dosar penal în care este acuzat de tulburare a liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și muniției și uz de armă neletală.
Polițiștii susțin că acesta ar fi folosit arma, pe care o deținea ilegal de altfel, într-o discotecă din orașul Buzău pentru a-i intimida pe cei aflați în local. „În data de 17 august a avut loc o acțiune a polițiștilor din Buzău în localitatea Jitia din județul Vrancea. A fost efectuată o percheziție în cadrul unui dosar penal la un bărbat de 29 de ani. Este vorba despre comiterea infracțiunilor de tulburare a liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și muniției și uz de armă neletală. A fost vorba despre un pistol pentru care nu avea documente. Deținea pistolul ilegal și a făcut uz de armă”, a declarat agent șef adjunct Mihai Drăghiciu, de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Primarul spune că tânărul a tras cu pistolul de frică
 
Tânărul care a folosit arma într-o discotecă este cunoscut și de primarul comunei Jitia, Ion Păun. Edilul consideră că acesta ar fi folosit arma de frică. „Prea multe nu știu despre caz, dar știu că mascații au ajuns acum două zile în localitatea noastră. Au venit la Aurel Dorian și am auzit că ar fi tras cu un pistol într-o discotecă. I-au făcut percheziții, iar lumea spune că ar fi avut documente pentru pistolul pe care îl deținea. Nu a lovit pe nimeni, am înțeles că s-a luat la ceartă într-o discotecă și că ar fi tras cu pistolul de frică”, a precizat Ion Păun, primarul comunei Jitia.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?