Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Vrânceancă prădată de hoți în miez de noapte


O femeie din localitatea Ciorani a fost călcată de hoți în noaptea de 11 spre 12 august. Aceștia i-au furat 5.000 de euro, 600 de lei și un telefon mobil. Furtul a fost reclamat la Poliția Pufești de fratele victimei.
Oamenii legii susțin că principalul suspect ar fi un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate cu persoana păgubită. Acesta nu a avut timp să cheltuiască banii pe care i-a sustras din locuința consătencei sale, căci polițiștii l-au prins la puțin timp după reclamarea furtului, în casa concubinei sale, din localitatea Corbița. Tot aici, oamenii legii au găsit întreaga sumă de bani sustrasă de hoț, plus telefonul mobil.
Bunurile au fost predate persoanei păgubite, iar tânărul va fi acum cercetat pentru faptele sale. „La data de 12 august a.c., ora 08,00, polițiștii din Pufești au fost sesizați de un bărbat din localitate despre faptul că în noaptea de 11/12 august a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința surorii din satul Ciorani, de unde au sustras suma de 5000 de euro, 600 lei și un telefon mobil nou, în valoare de 140 de euro. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că principalul suspect de săvârșirea infracțiunii este un tânăr de 24 ani din localitate, care a fost depistat la domiciliul concubinei din comuna Corbița. Acolo, polițiștii au găsit banii sustrași, precum și telefonul. Bunurile au fost predate persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, se precizează în comunicatul primit de la IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?