Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

ATENȚIE, șoferi! Traficul rutier pe raza județului Vrancea va fi monitorizat din ELICOPTER


Polițiștii de la Serviciul Rutier Vrancea vor avea un ajutor de nădejde pentru prinderea șoferilor care încalcă legea. Un elicopter al Poliției Române va supraveghea drumurile din județul Vrancea, iar specialiștii care vor lucra la înălțime le vor raporta celor de la sol abaterile comise de conducătorii auto.
În ultima perioadă, numărul accidentelor rutiere grave a crescut, iar mai multe persoane și-au pierdut viața pe drumurile ce tranzitează județul Vrancea. Prin urmare, joi, un elicopter al Poliției Române va supraveghea de la înalțime traficul rutier de pe întreg teritoriul județului Vrancea. Polițiștii vrânceni spun că șoferii vor trebui să fie foarte atenți, deoarece specialiștii de la înălțime le vor indica agenților rutieri de la sol pe toți conducătorii auto care circulă cu viteză prea mare.
Prin această acțiune, oamenii legii vor încerca să prevină producerea de noi accidente rutiere. De asemenea, vor să îi determine pe șoferi să conștientizeze faptul că este absolut nevoie să respecte regulile de circulație, întrucât o greșeală în trafic, oricât de mică ar fi, poate avea consecințe deosebit de grave. „Joi, un elicopter al Poliției Române va supraveghea circulația rutieră pe drumurile județene și naționale de pe întreg teritoriul județului Vrancea. În această săptămână, polițiștii vor monitoriza în principal viteza excesivă, iar elicopterul trimis de la București ne va ajuta să depistăm mai ușor șoferii care încalcă legea”, a declarat comisarul șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?