Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Un copil de 4 ani și trei adulți, răniți după ce au fost implicați în accidente rutiere


Două accidente au fost înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, pe drumurile județului Vrancea. În urma acestor evenimente rutiere, o persoană a fost rănită grav, iar trei persoane, între care și un copil de 4 ani, s-au ales cu răni ușoare.
Primul accident rutier a fost înregistrat sâmbătă seara, pe raza comunei Garoafa. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, un tânăr din Tănăsoaia a ieșit cu mașina în decor din cauza vitezei. El și un minor de 4 ani au fost răniți ușor, iar o femeie s-a ales cu răni grave. „La data de 6 august a.c., ora 19.00, pe DN 24, în afara comunei Garoafa, un tânăr de 28 ani, din comuna Tănăsoaia, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui minor de 4 ani, precum și rănirea gravă a unei tinere de 28 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis oamenii legii.
Cel de-al doilea accident a fost înregistrat sâmbătă, în jurul prânzului, pe raza comunei Vulturu. În urma evenimentului rutier, șoferița a fost rănită ușor. „La data de 7 august a.c., ora 13.30, pe DN 23 în comuna Vulturu, o femeie de 33 ani, din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu alt autoturism, care circula în același sens. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului„, se arată în comunicat IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?