Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Un șofer și un pieton, ambii băuți, răniți ușor după ce au fost implicați în accidente rutiere


Două personae au fost rănite, după ce au fost implicate în tot atâtea accidente rutiere. În primul caz este vorba de un pieton, care era băut, iar în cel de-al doilea de un șofer, care a pierdut controlul volanului din cauza neatenției. Ambele accidente au avut loc marți.
Primul eveniment rutier a fost înregistrat marți la prânz, pe strada Dimitrie Cantemir din Focșani. O șoferiță a acroșat un pieton băut, care a traversat strada în fugă. Pietonul a rost rănit ușor. „La data de 2 august a.c., ora 12.10, pe Bld. Dimitrie Cantemir din municipiul Focșani, o tânără de 20 ani, din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism a acroșat și accidentat ușor un tânăr de 20 ani, din comuna Bolotești, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ pentru conducătoarea auto și 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Un alt eveniment rutier s-a produs pe șoseaua de centură a Focșaniului. Potrivit polițiștilor, un șofer din județul Suceava a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ajuns cu mașina într-un șanț. În urma testării a rezultat că șoferul, care a fost rănit ușor, consumase alcool înainte de a urca la vola, puțin ce-i drept. „La data de 2 august a.c., ora 21.50, pe DN 2 E 85 în afara municipiului Focșani, un tânăr de 28 ani, din comuna Dornești, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care avea o concentrație de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a mai transmis subcomisar Bogdan Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?