Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Aparat cu bonuri privind gestionarea cozilor de la Finanțe


Vrâncenii care trebuie să depună declarații fiscale sau au nevoie de diferite hârtii de la Finanțe trebuie să folosească bonurile de ordine eliberate de „aparatul privind gestionarea cozilor” situat la parterul instituției, intrarea dinspre benzinăria Mol. Aparatul este montat de câteva luni de zile și ar trebui să simplifice modul în care cetățenii interacționează cu angajații Fiscului. Funcționarea este simplă, persoana selectează pe ecranul aparatului ghișeul unde trebuie să ajungă și primește un bon de ordine. Ulterior, pe ecrane se arată când trebuie să meargă la ghișeul Fiscului. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea precizează că softul aparatului de eliberare bonuri de ordine este structurat pe categorii de servicii oferite. „Pe panoul din dreptul aparatului de eliberare bonuri de ordine se află un îndrumar ce cuprinde localitățile arondate pe fiecare ghișeu în parte, poziționarea ghișeului în cadrul instituției și numele funcționarului public care deservește ghișeul respectiv”, arată reprezentanții AJFP Vrancea.
Categoriile de servicii oferite la ghișeele Fiscului :
Ghișeul nr. 1 – declarații fiscale persoane fizice (cu literele de la A-S în funcție de străzile și comunele arondate pe inspectori);
Ghișeul nr. 2 – declarații fiscale persoane juridice (ghișeul 16 – înregistrare fiscală pentru localitățile Panciu, Adjud și toate localitățile din județ; Ghișeul 101A- înregistrare fiscală pentru Focșani; Ghișeul 303A -declarații impozite și taxe; Ghișeul 303B-bilanțuri)
Ghișeul nr. 3 – evidența pe plătitor persoane fizice (cuprinde camerele 109 -110 în funcție de localitățile arondate);
Ghișeul nr. 4 – evidență pe plătitor persoane juridice (camerele 107 și 304 în funcție de localitățile arondate)
Ghișeul nr. 5- Executare silită persoane fizice (camerele A1, A2, A5 -situate în fostul sediu al Gărzii Financiare – in funcție de străzile și localitățile arondate);
Ghișeul nr. 6- Executare silită persoane juridice (camerele 102, 106 și 301 în funcție de localitățile arondate)
Ghișeul nr. 7 – cazier fiscal, timbru de mediu, adeverințe de venit, certificat de atestare fiscală (camera 3 -adeverință de venit; camera 4 – taxă de timbru; camera 15 – cazier fiscal)
Ghișeul nr. 8 – asistență contribuabili (camera 302);
Ghișeul nr. 9  – evitarea dublei impuneri (camera 101B).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?