Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Primarul Misăilă lasă liber accesul în curțile unităților de învățământ


Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, s-a întâlnit ieri cu directorii unităților de învățămând din Focșani – grădinițe, școli și licee, pentru a discuta stadiul în care se află fiecare unitate în ceea ce privește pregătirile pentru anul școlar 2016-2017, care va începe la 12 septembrie.
„A fost trecută în revistă situația fiecărei unități școlare în contextul lucrărilor de reparații și igienizare, urmând ca primarul să viziteze fiecare locație înainte de începerea anului școlar. A fost clarificată problema autorizărilor din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, acolo unde a fost cazul, și s-au discutat diverse situații particulare, privind rețele electrice sau de dotare cu aparatură electronică. De asemenea, a fost abordată problema spațiilor din incinta Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” și necesitatea de a fi reabilitate, în vederea dispunerii de un spațiu adecvat de adăpostire în situații meteorologice deosebite (viscol, inundații etc)”, se arată într-un comunicat de la Biroul de Presă al Primăriei municipiului Focșani.
    Un alt punct al discuțiilor a făcut referire la susținerea directorilor unităților de învățământ în accesarea de fonduri europene pentru reabilitare. „În perioada de programare 2014-2020, aceste fonduri sunt disponibile cu precădere liceelor cu profil tehnologic și grădinițelor”, mai precizează sursa citată.
    În același comunicat de presă se mai arată că „pentru a facilita petrecerea timpului liber și pentru a sprijini dezvoltarea abilităților sportive ale tinerei generații, primarul Cristi Misăilă a hotărât ca accesul în curtea grădinițelor și a școlilor să fie liber pentru cei interesați și după terminarea orelor de curs”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?