Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Consiliul Judeţean se reuneşte astăzi în şedinţă ordinară


Consiliul Județean Vrancea se reunește, astăzi, în ședință ordinară.  Aceasta este prima ședință ordinară după constituirea noului plen al Consiliului Județean în urma alegerilor locale din luna iunie a.c. Pe ordinea de zi se află proiectele privind: desemnarea unui vicepreședinte și a consilierilor județeni care vor face parte din Comitetul de Organizare pentru nominalizarea membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Vrancea; desemnarea unor consilieri județeni care vor face parte din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Vrancea; desemnarea delegatului Consiliului Județean Vrancea, în calitate de membru, în componența Comisiei de analiză a contestațiilor privind recrutarea-încorporarea”; desemnarea unui reprezentant al asiguraților, delegat în Adunarea Reprezentanților, constituită la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
    Tot în ședința de astăzi vor fi desemnați reprezentanții Consiliului Județean Vrancea în consiliile de administrație ale Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”, Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă Mihălceni, în Consorțiul Regional al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. Totodată, vor fi numiți reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea în Consiliul de Administrație al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu”, Focșani, în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon Focșani” și vor fi desemnați trei consilieri județeni pentru a face parte din Colegiul Director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea.
    Consiliul Județean își va desemna reprezentanții și în Consiliul Consultativ al Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, în Comisia de Orientare Åžcolară și Profesională din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Focșani. Tot în ședința de marți se va lua act de încetarea detașării comisarului șef de poliție Cojocaru Neculai, de la Ministerul Afacerilor Interne, la Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor Vrancea și delegarea atribuțiilor directorului executiv al Serviciului Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor Vrancea. Plenul Consiliului Județean va aproba componența Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) din cadrul Consiliului Județean. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de marți se află și trei proiecte de hotărâre care vizează tot atâtea proiecte de investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?