Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Tânără de 24 de ani, prinsă la volan fără permis de conducere


O tânără de doar 24 de ani, din Sihlea, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiști conducând pe drumurile publice un autoturism deși nu avea permis de conducere. „La data de 2 iulie a.c., ora 20.30, polițiștii din Sihlea au depistat pe DN 2N, o tânără de 24 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă de la IPJ Vrancea.
Tot fără permis a fost prins și un tânăr de 21 de ani, chiar în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată. Și el s-a ales cu dosar penal. „La data de 3 iulie a.c., ora 18.00, pe DN 2L, în comuna Cîmpuri, polițiștii din localitate au depistat un tânăr de 21 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în același comunicat. 
Și un bărbat din Slobozia Bradului a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. „La data de 2 iulie a.c., orele 18.15, polițiștii rutieri au depistat pe DN 2N localitatea Bordeștii de Jos, un bărbat de 39 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, mai comunică IPJ Vrancea.
Un alt șofer, de această dată din comuna Păulești, a fost depistat conducând un autoturism fără a avea permis de conducere, iar pe deasupra mai era și băut. „La data de 4 iulie a.c., ora 01.40, polițiștii focșăneni au depistat pe strada Revoluției din municipiul Focșani, un bărbat de 32 ani, din comuna Păulești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,5 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au comunicat oamenii legii.
Cu dosar penal s-a ales și un bărbat din Èšifești care conducea un tractor deși avea permisul reținut. „La data de 2 iulie a.c., orele 20.00, polițiștii rutieri au depistat pe DJ 205E Garoafa, un bărbat de 41 ani, din comuna Èšifești, sat Pătrășcani, în timp ce conducea un tractor având permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în același comunicat, primit de la IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?