Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Un tânăr de 22 de ani a murit STRIVIT de tractorul pe care îl conducea


Un tânăr de 22 ani, din comuna Homocea, a murit vineri după amiază strivit de tractorul pe care îl conducea pe un deal cu înclinație mare. Utilajul a derapat și s-a răsturnat, prinzându-l pe tânăr sub el. „La data de 24 iunie a.c., ora 17.24, polițiștii din Homocea au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 22 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un tractor pe un deal cu înclinație mare, a derapat și s-a răsturnat, fiind strivit de utilaj. Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată într-o informare trimisă sâmbătă presei de IPJ Vrancea.
     Tot vineri, la ora 01.45, polițiștii din Mera au depistat un bărbat de 66 ani, din comuna Reghiu, care conducea un autovehicul având o concentrație alcoolica de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.
     În aceeași zi, la ora 20.30, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 33 ani, din comuna Podgoria, județul Buzău, în timp ce conducea pe DC 184 un moped neînregistrat în circulație și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
     În informarea transmisă sâmbătă presei se mai arată că tot vineri, la ora 21.50, polițiștii din Chiojdeni au depistat un bărbat de 41 ani, din comuna Chiojdeni în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 L, având o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?