Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Marian Oprișan: Marian Oprișan: Să nu dezamăgim este cea mai mare responsabilitate a echipei PSD


Președintele în funcție al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, ales de consilierii județeni pentru un nou mandat la conducerea administrației județene, la ședința de constituire care a avut loc miercuri după amiază, a precizat, într-un mesaj pe pagina sa de facebook, că cea mai mare responsabilitate a echipei PSD este aceea de a nu dezamăgi.
    „Astăzi (miercuri – n.r.) a fost validat noul Consiliu Județean Vrancea, colegii mei acordându-mi încrederea de a fi Președintele acestuia! Vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, cetățenii județului Vrancea, pentru că la alegerile din 5 iunie ne-ați mandatat cu speranțele dumneavoastră de mai bine. Să nu dezamăgim este cea mai mare responsabilitate a echipei PSD. Îmi doresc, din tot sufletul, ca o parte cât mai mare din dorințele noastre, ale tuturor, să se împlinească în următorii patru ani. Jur în fața dumneavoastră că vom face tot ceea ce ne stă în puterea și priceperea noastră pentru a construi Vrancea Puternică! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.
    Partidul Social Democrat are 18 consilieri județeni, PNL – 13, iar ALDE – 2. Marian Oprișan a fost ales cu votul a 21 de consilieri, ceea ce înseamnă că a fost votat inclusiv de un liberal.

25 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?