Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Rugby, turneul final U 16 – LPS Focșani – un egal și o înfrângere după două etape!


•    Astăzi, de la ora 17.30, focșănenii întâlnesc CSS Baia Mare!

Formația de rugby U 16 a LPS Focșani, pregătită de profesorul Romeo Păun, joacă, în aceste zile, în turneul final al Campionatului național, la Constanța, pe stadionul de rugby Farul.
 Echipa focșăneană face parte din grupa albastră, împreună cu Steaua București, CSM Baia Mare și Tomitanii Constanța.
Un bun obicei din rugbiul românesc este ca, înainte de turneele finale ale juniorilor, să fie făcută o fotografie de grup cu căpitanii echipelor calificate. Așa s-a procedat și la Constanța, în imagine căpitanul formației focșănene, George Mania, fiind al treilea din stânga spre dreapta.
În prima etapă, duminică, LPS Focșani a terminat la egalitate: 10-10, cu Steaua București, iar luni, în etapa a doua, a fost întrecută cu 44-3 de gazdele de la Tomitanii.
În utimul joc din grupă, elevii profesorului Romeo Păun vor întâlni pe băimărenii de la CSM, formație valoroasă, în fața căreia nu pot emite pretenții la un scor pozitiv. Dar dacă nu vor pierde la mai mult de 20 de puncte, așa cum mi-a declarat profesorul Romeo Păun, vor termina pe poziția a treia care le va permite să joace pentru locurile 5-6 în ierarhia finală a rugbiului U 16 din România în 2016. Ceea ce va fi o frumoasă performanță pentru un grup ce s-a constituit ca echipă spre toamna anului trecut!
O certă reușită este chiar calificarea în turneul final, obținută în urma unei evoluții foarte bune în meciul decisiv, de pe Stadionul Tineretului, cu RC Stejarul Buzău.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?