Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Rugby U 16 – LPS Focșani continuă tradiția școlii focșănene!


•    Echipa antrenată de Romeo Păun va debuta în turneul final duminică, 19 iunie!

Echipa de rugby U 16 a Liceului cu Program Soprtiv Focșani a reușit performanța de a se califica în turneul final al Campionatului Național, continuând frumoasa tradiție a școlii focșănene de rugby care a avut mereu echipe în ultimul act al competiției naționale. Și, de multe ori, echipele LPS Focșani, pregătite de cel ce a fost marele antrenor de juniori, profesorul Viorel Ion, s-au întors la Focșani cu medalii! Este ceea ce vor încerca și jucătorii profesorului Romeo Păun, cel care a început să lucreze cu actuala echipă U 16 în vara trecută, pe pantele montane, la Gheorgheni (foto) și cu care a depășit la mare luptă formația buzoiană Stejarii antrenată Costică Mersoiu, fost internațional de seniori al României și produs sută la sută al școlii focșănene de rugby.

LPS Focșani va pleca sâmbătă la Constanța, unde vor avea loc jocurile turneului final, urmând să intre în competiție duminică. Pentru turneul final s-au mai calificat CS Tomitanii Constanța, CSM Olimpia București, Cleopatra Mamaia, Steaua București și CSS Bîrlad.   
Profesorul Romeo Păun va avea la dispoziție un lot din care fac parte Stănescu, Bratosin, Mihai Barbu, Tache, Trandafir, Mania, Tusluc, Catană, Simion, Puescu, Baciu, Puiu, Manole, Robert Barbu, Goia, Frunză, Roman, Banu, Jugaru, Prepeliță, Nicola.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?