Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO : Olimpicii vrânceni, premiați de inspectorii școlari


Câteva sute de elevi vrânceni, care au participat la diferite olimpiade și concursuri, au fost premiați ieri, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea.
Primii au fost premiați elevii care au participat la etapa județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare specifice disciplinelor limba și literatura română, limba latină și limba neogreacă. Este vorba de elevi de clasele V-XII, care au participat pe parcursul anului școlar la Olimpiada de lingvistică, Olimpiada de lectură – Lectura ca abilitate de viață, Olimpiada de limba și literatura română și Olimpiada Universul cunoașterii prin lectură. De asemenea, au fost premiați elevii care au participat la Olimpiada de limbi clasice – Limba latină, la Olimpiada de limba neogreacă și la Concursul național Cultură și spiritualitate românească. Participanții au primit câte o diplomă și o revistă „Focșanii”, editată de Primăria Focșani, care le-au fost înmânate de inspectorul școlar de limba română Silvia Chelariu.
După amiază, au fost premiați mai mulți copii de clasa a IV-a care au frecventat cursurile Centrului de excelență, organizat la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Ei au susținut, la sfârșitul săptămânii trecute, testările finale la matematică și limba română, iar ieri au fost premiați.
De asemenea, tot la sediul ISJ și tot ieri, au fost premiați și elevii care au obținut rezultate deosebite la Olimpiada de Geografie și la Concursul Național de Geografie Terra, ediția 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?