Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și GALERIE FOTO : ACCIDENT lângă benzinăria Socar. Un taxi a intrat în coliziune cu o cisternă de transport GPL


Un taximetrist era să provoace o catastrofă ca cea de la Mihăilești, ieri în jurul orei 17.00, după ce a intrat în coliziune cu o cisternă de transport GPL. Din fericire, autocisterna era goală, fiind descărcată la Mărășești.
Din primele cercetări făcute de polițiștii ajunși la fața locului, taximetristul ar fi ieșit din incinta stației peco de vis-a-vis de Socar și nu a mai făcut sensul giratoriu pentru a porni spre direcția Garoafa, ci a traversat pur și simplu E85 fără să se asigure. Cisterna care circula regulamentar nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul, lovind taxiul. În urma tamponării, a rezultat rănirea ușoară a șoferului taxiului.

 „Conducătorul taxiului a ieșit din incinta peco, a virat stânga pentru a vira pe DN2, fără a efectua virajul prin sensul giratoriu, și a intrat în autocisterna cu număr de București. În urma accidentului a rezultat rănirea taximetristului”, a declarat comisar Cătălin Candea de la Serviciul Rutier Vrancea.
Surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, unitatea unde a fost transportat taximetristul, spun că deocamdată este supus unor diferite investigații medicale, care sunt normale în cazul unui accident rutier.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?