Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

CRISTI MISĂILĂ este NOUL PRIMAR al municipiului Focşani


CRISTI MISÄ‚ILÄ‚ este NOUL PRIMAR al municipiului Focșani cu 41,5% din voturi. Contracandidatul său de la PNL, Ion Åžtefan a obținut 32,7%

Au început să apară primele rezultate parțiale odată cu numărarea voturilor în localitățile vrâncene. Dacă în municipiul Focșani, lucrurile decurg mai încet, în alte localități se știe deja care este rezultatul. 
La Odobești, Daniel Nicolaș (PSD) rămâne primar cu peste 80% din voturi, iar la Panciu, Iulian Nica (PSD), actualul primar, își continuă mandatul cu 85%. Constantin Armencea (PSD) rămâne primar al municipiului Adjud cu peste 50%.
La Mărășești, actual primar PSD Valerică Chitic rămâne în funcție.
La Vrîncioaia, candidatul PSD, Ionică Danțiș, primarul în funcție, a obținut 80%. La Slobozia Bradului, peste 60% din voturi a obținut candidatul PSD, Iulian Dumitru. La Bolotești, Ștefan Sîchin nu va mai fi primar, fiind devansat de candidatul PNL, Fane Popa, cu aproximativ 60% din voturi. La Vidra, noul primar va fi Silviu Pintilie de la PSD, actual viceprimar. La Tănăsoaia, rămâne în funcție actualul primar Romeo Vulpe, de la PSD. La Jitia, a câștigat candidatul PSD Ion Păun. La Valea Sării, este câștigător actualul primar de la PSD, Valentin Marcu. La Milcovul, a fost reales primarul PSD Mihai Neață. La Vintileasca, rămâne în funcție actualul primar PSD Georgel Spătaru, care a obținut 92% din voturi. La Păunești, rămâne în funcție actualul primar PNL, Gheorghe Popa. La Nereju, a câștigat candidatul PNL, Toader Gemănaș. La Vînători, rămâne primar Ionel Lupu de la PSD. La Pufești, rămâne în funcție actualul primar PSD, Maricel Nițu. 
La Boghești, social-democratul Sandu Aur rămâne primar. La Ruginești, actualul primar PSD Ion Avram a obținut în continuare încrederea consătenilor lui. La Urechești, candidatul PNL, Nistor Bratosin a rămas primar. La Vîrteșcoiu, Viorel Mîrza, primarul PSD a câștigat cu aproximativ 94%. La Slobozia Ciorăști, actualul primar, Elena Gîrneață a câștigat un nou mandat cu 85%.
La Fitionești, actualul edil social democrat Iordache Cazacu a obținut aproximativ 70% din voturile locuitorilor comunei. La Străoane, primar rămâne în continuare actual primar PSD, Vasile Zbîrciog. La Dumitrești, primarul  social democrat Petrică Dogaru a obținut aproximativ 75% din voturi.
La Răcoasa, a rămas primar actual edil social-democrat Vladimir Păun. La Măicănești, a câștigat un nou mandat actualul edil PSD, Costel Necula. La Gologanu, a câștigat actualul viceprimar Neculai Riciu de la PSD. La Cotești, învingător este actualul primar PSD, Dorel Bolovan. La Păulești, 70% din voturi a obținut actualul primar PSD Vasile Bratosin. La Andreiașu, noul primar al comunei este candidatul PSD Vasilică Cristian. La Reghiu, rămâne în funcție actualul primar PSD, Răduță Macovei. 
La Bîrsești a câștigat candidatul PNL, Ștefan Caba. La Suraia, a câștigat primarul PSD, Vasile Grosu. La Vulturu rămâne primar social democratul Nicușor Păduraru. La Negrilești, Ion Văsuianu (PSD) rămâne primar. La Sihlea, PSD câștigă cu candidatul Costică Gurbet.
La Golești, social democratul Alexandru Zar a obținut un nou mandat cu 70%.
La Tulnici a câștigat Primăria, candidatul PNL Aurel Boțu.
La Cîmpuri rămâne primar social democratul Costel Mateiu.
La Nănești, Nuți Balinca de la PSD va fi noul primar.
La Dumbrăveni, rămâne în funcție primarul PSD Valentin Tâlvăr. 
La Cîrligele, actualul primar PSD Ștefan Moscu a fost singurul candidat și deci rămâne în funcție. La Corbița, Emil Tacu, primarul PSD în funcție, a obținut 70% din voturi. La Mera, a câștigat candidatul PSD, primarul Ion Sticlaru.
La Gugești, primarul PSD Vasile Vatră va conduce în continuare Primăria.
La Nistorești, rămâne în funcție primarul PSD, Ion Gogoriță.
La Paltin, actualul primar PSD, Tudorel Bîtcă, rămâne în funcție.
La Poiana Cristei, rămâne primar în fucnție social democratul Vlad Petruș.
La Tîmboiești, noul primar va fi candidatul PNL, Marian Pleșea.
La Homocea, va fi primar Vasile Petrea de la PNL.
La Ploscuțeni, primarul PSD Ștefan Solomon rămâne primar cu 90%.
La Răstoaca, noul primar va fi candidatul PNL David Chiriță.
La Tătăranu, a câștigat candidatul PSD, Bănel Bărbieru.
La Bordești, Gheorghe Tătaru (PSD) rămâne în continuare primar.
La Èšifești, edilul liberal Gabriel Postolache a obținut un nou mandat. 
La Vizantea – Livezi, a câștigat candidatul PNL Dragoș Ciubotaru, fiul fostului primar, Fănică Ciubotaru.
La Chiojdeni:, noul primar va fi candidatul PNL Grigore Constantin, actualul viceprimar.
La Biliești, rămâne primar Vasile Chirilă de la PNL.
La Jariștea, liberalul Cătălin Toma rămâne edil șef.
La Obrejița, edilul Nicu Pardos de la PSD rămâne în funcție
La Ciorăști, liberalul Nicolae Braicău rămâne primar. 
La Movilița, rămâne în funcție liberalul Corneliu Cristian. 
La Cîmpineanca, noul primar este Tudorel Ivan, de la PSD. 



14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?