Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Crucea Roșie Vrancea, remarcată ca filiala cu cele mai multe proiecte în implementare din țară!


Filiala de Cruce Roșie Vrancea a fost extrem de vizibilă, în cadrul Raportului pe anul 2015 prezentat în sesiunea Consiliului Național al Societății Naționale de Cruce Roșie din România (SNCRR), pe obiectivul strategic – social, cu cele mai multe proiecte în implementare (12), cât și cu acțiuni inovative pentru migranți, pentru persoanele de etnie romă și inițiative de economie socială.
    Reuniunea Consiliului Național al Societății Naționale de Cruce Roșie din România a avut loc recent, pe parcursul a două zile, la București, iar ședința a fost prezidată de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, președintele Crucii Roșii Române. Au fost prezenți membrii Consiliului Național – președinți, vicepreședinți și lideri de tineret din cele 47 de filiale de Cruce Roșie din România.
    Reuniunea a debutat cu o ședință a Comitetului de Direcție, condusă de ASR Principesa Margareta a României, președinte al SNCRR, urmată de o recepție și de o cină festivă. În cea de a doua zi, când a avut loc sesiunea propriu-zisă, s-a făcut analiza raportului de activitate al SNCRR pe anul 2015, analiza raportului Comitetului de Direcție și analiza și aprobarea execuției bugetare a SNCRR pe anul 2015. Totodată, a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2016 și s-a făcut analiza și aprobarea Raportului Comisiei de Control Financiar. „Un punct distinct a constat în discuții privind aprobarea noilor Regulamente ale SNCRR, ca urmare a modificărilor aduse Statutului SNCRR. Aprobată la acest moment a fost procedura de achiziții, celelalte Regulamente rămânând în discuție, spre aprobare în următoarele luni. Un moment deosebit, organizat la propunerea ASR Principesa Margareta, președintele SNCRR, a constat în premierea prin acordarea unei plachete «140 ani de umanitate» către mai mulți directori de Filiale ale SNCRR, acum la pensie, în semn de prețuire pentru activitatea desfășurată în cadrul Crucii Roșii Române”, a declarat Alina Gârleanu, reprezentanta Filialei de Cruce Roșie Vrancea la acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?