Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fotbal județean – Euromania, merituoasa campioană a Superligii Altdorf Tehnik!


•    Pe locurile următoare s-au clasat Șoimii Internațional Mircești, AS Odobești și Voința Răstoaca

Fotbalul județean și-a desemnat campioana! Euromania Dumbrăveni a câștigat titlul de cea mai bună echipă de Ligă a IV-a din Vrancea într-o manieră care nu poate lăsa loc la contestări! În semifinale a făcut victorie dublă cu AS Odobești, echipă bună, dar nu suficient de bună pentru a pune la îndoială intrarea în finală a formației pregătite de profesorul Daniel Bănică și în al cărei lot se află jucători trecuți cu bune rezultate la echipele de ligă doua sau a treia ale Vrancei din urmă cu câțiva ani. În finală, Dumbrăveniul a reușit a altă dublă, mai clară de această dată, împotriva Șoimilor Internațional Mircești, formație  pregătită Claudiu Manta, antrenor cu performanțe în fotbalul județean! Și în acest caz, diferența au făcut-o câțiva jucători cu certă experiență competițională și valoare fotbalistică superioare adversarilor, începând cu portarul Bogdan Sava, continuând cu ceilalți jucători între care foarte puțini nu sunt nume în fotbalul vrâncean!

Fără îndoială că pentru ceea ce este acum echipa de fotbal a Dumbrăveniului un merit important are și profesorul Daniel Bănică, antrenorul care a avut priceperea să-și construiască un lot competitiv cu care să încerce să câștige tot ce poate fi câștigat în Vrancea. Pentru că, după titlul județean, urmează finala Cupei României, mâine, pe Milcovul, unde Euromania va întâlni AS Odobești, de care a trecut în semifinalele campionatului. De creșterea echipei din Dumbrăveni, din 2012 de când a început să existe nu poate fi despărțit numele primarului Valentin Tîlvăr, pe care l-am întâlnit la toate jocurile echipei. Inclusiv la cel din turul și returul finalei de campionat din acest an. L-am întrebat, așa cum i-am întrebat pe reprezentanții autorităților din localitățile care au dat campioana Vrancei în ultimii ani, dacă va susține echipa în cazul în care trece de baraj și va promova în Liga a III-a. „Așa intenționăm, dar să vorbim mai bine după 5 iunie. Oricum, noi, ca și comunitate, nu aveam mari posibilități de la Consiliul Local, dar cu sprijinul unor sponsori generoși, putem să avem și echipă în Liga a III-a. Dacă am ajuns până aici, ar fi păcat să nu mergem mai departe, mai cu seamă că în lot sunt și jucători de al noi din comună”, mi-a declarat Valentin Tîlvăr.  

În Liga Grafit Decor, va fi finala Tractorul Nănești – Viitorul Homocea!
Prima finalistă a Ligii Grafit Decor era cunoscută cu o săptămână înainte, Tractorul Nănești așteptând să vadă cu cine va juca în ultimul act al competiției. Viitorul Homocea pornea favorită pentru al doilea loc în finală, statut pe care și l-a valorificat fără cusur pe terenul din Slobozia Ciorăști unde și-a întrecut contracandidata, echipa locală, cu 3-2! Finala se va disputa vineri, pe teren neutru, la Mircești, de la ora 18,00.
Alte rezultate din week-end: 
Tractorul Nănești – FCM Adjud 3-0
Gloria Răcoasa – AS Suraia 2-4
Dinamo Tătăranu – Trotușul Ruginești 3-0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?