Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Procurorul Ion Lefter, pensionar de la 1 iunie


Președintele României a semnat, ieri, decretul prin care fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea Ion Lefter poate ieși la pensie. Acesta va ieși la pensie pe 1 iunie. „Decret privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a domnului Ion Lefter – pensionare, la data de 1 iunie 2016”, se arată în decretul prezidențial.
Fostul prim­procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a solicitat eliberarea din funcție în urmă cu două săptămâni, cererea fiind luată în discuție de plenul Consiliului Superior al Magistraturii.
Procurorul Ion Lefter are aproape 64 de ani și are o vechime în muncă de 37 de ani și 9 luni. El a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea vreme de aproximativ 24 de ani, fiind atât prim­procuror adjunct cât și prim­procuror al unității conduse acum de prim­procurorul Florin Å¢îrlea. A condus unitatea până la finele anului 2014, iar în mandatul său a făcut tot posibilul pentru ca noul sediul al parchetului să existe. Imobilul a fost
finalizat după ce și­a încheiat mandatul de prim­procuror.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?