Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO : Sanorom și-a onorat titlul! A fost sărbătoare cu șampanie la Baza Energo Sport!


•    Sanorom Bolotești – AS United 2-1(1-0)
•    A fost sărbătoare cu șampanie la Baza Energo Sport!

Sanorom Bolotești și-a onorat în ultima etapă titlul adjudecat cu o rundă mai devreme. Înainte de jocul de duminică seara, dintre campioana, Sanorom Bolotești și AS United, al cărui rezultat nu mai putea avea vreo influență asupra ierarhiei în clasament, antrenorul formației din Bolotești, Adrian Toma, mi-a spus că pentru el și echipa sa este foarte important să termine cu victorie. În consecință, Sanorom a jucat foarte bine și a trecut cu 2-1 de AS United, o formație solidă cu un bun joc de combinație, și care avea în teren pe proaspăt internaționalul de tineret Cosmin Pasăre, cel care a și marcat golul golul de onoare! Pentru campioni au înscris Liviu Dumitriu și Claudiu Ionescu. A fost un meci care a încheiat  frumos o competiție ce a devenit un punct de reper în sportul de amatori vrâncean. 
La finalul competiției, Valentin Manolescu, reprezentantul partenerului Ligii, și organizatorul Ligii, Cristi Vasile, au acordat cupe și diplome echipelor de pe primele trei locuri și diplome următoarelor clasate din  play-off.
Au primit cupe și diplome laureații anului competițional 2015-2016.
Tradiționala sticlă de șampanie cuvenită campionilor a fost deschisă de antrenorul campionatului, Adrian Toma, care a pus punct sărbătorii de duminică, 22 mai, a minifotbalului vrâncean și competiției.
Campioana, Sanorom, și vicecampioana AS United urmează să participe la Campionatul regional.     

În celelalte partide ale etapei:
Arena – Pamiro Construct 8-3. Au marcat Claudiu Mihai – 3 goluri, Ciprian Dumitriu – 4, Răzvan Crăciun, respectiv, Costel Smărăndoiu – 2 și Alin Șotîrcă.       
ACS Mausolelul Mărășești – Fia Carn 6-3. Au marcat Ionuț Galavan – 2, Adrian Tontu – 2, Alex Răduc, Remus Mitala, respectiv, Cristi Munteanu, Cătălin Ciobotaru, Marian Stîngaciu.
În finala ply-out-ului, Green Garden Odobești – 22 Grade&Flux 4-2 (1-1), după lovituri de departajare de la 7 metri. Au marcat în timpul regulamentar Valentin Toader, respective, Ionuț Nichita.
Clasamentul final al Ligii de minifotbal AutoVip Vrancea, ediția 2025-2016: 1. Sanorom – 34 puncte; 2. AS United – 27 puncte; 3. Arena – 27 puncte; 4. ACS Mausoleul Mărășești – 21 puncte; 5. Pamiro Construct – 14 puncte; 6. Fia Carn – 7 puncte.

Laureații campionatului

Antrenorul campionatului – AdrianToma, Sanorom
Jucătorul sezonului – Claudiu Ionescu, Sanorom
Portarul sezonului – Marius Crăciun – ACS Mausoleul Mărășești
Managerul sezonului – Gabriel Sibechi – Casa Panciu
Golgeteri: 1. Claudiu Ionescu – Sanorom, 34 goluri; 2. Claudiu Mihai – Arena, 33 goluri; 3. Ciprian Dumitriu – Arena, 32 goluri.
Premii speciale: Valentin Manolescu – AutoVip, partenerul oficial al Ligii de minifotbal
Cosmin Pasăre, selecționat în Naționala de minifotbal U 21 a României pentru Campionatul European din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?