Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GRADAȚII DE MERIT pentru mai mulți directori, inspectori, profesori și bibliotecari


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a făcut publică lista cu punctajele obținute de cadrele didactice și personalul auxiliar ce doresc gradație de merit în următorii cinci ani. Pe listă apar 223 de angajați din sistemul de învățământ, unii dintre ei având și funcții de conducere. Două cadre didactice au acumulat câte 100 de puncte, respectiv bibliotecara Stela Stănoiu, de la Casa Corpului Didactic Focșani, și bibliotecara Mihaela Voicu, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani.
Gradații de merit vor primi și mai mulți directori de unități de învățământ din județ. Este vorba de Gabriel Danielescu, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani, cu 92,50 puncte; Florentina Olteanu, de la Școala Gimnazială Anghel Saligny Focșani, cu 90 de puncte; Ioan Negoescu, de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” Focșani, cu 88 de puncte; Andrei Manovici, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, cu 86 puncte; Vasile Lupu, de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” Focșani, cu 85,5 puncte; Lăcrămioara Vespan, de la Școala Gimnazială Sihlea, cu 85 puncte; Valentina Târtan, de la Școala Gimnazială Gologanu, cu 82,75 puncte; Andrei Seceleanu, de la Școala Gimnazială Vulturu, cu 80,75 puncte; Doina Devetah, de la Școala Gimnazială Pitulușa, cu 80,25 puncte; Daniela Trandafir, de la Școala Gimnazială „Nicolae Ioga” Focșani, cu 78,25 puncte; Maura Iacob, de la Școala Gimazială Homocea, cu 76,75 puncte; Zanfir Sterea, de la Școala Gimnazială Răstoaca, cu 66,50 puncte. De asemenea, primește gradație de merit și administratorul Școlii „Ștefan cel Mare” Focșani, Radu Nițu.
Pe listă se regăsesc și inspectorii școlari Marilena Oprea, care predă la Colegiul Unirea, Maria Ariton, care predă la Școala „Ștefan cel Mare” Focșani, și Gabriela Oloeriu, profesor pentru învățământ primar.
Persoanele nemulțumite de punctajul acordat pot depune contestații la sediul Inspectoratului Școlar astăzi, între orele 8.00-16.30, și mâine, între orele 8.00-14.00. 
Gradația de merit reprezintă 25% din salariul de bază și se acordă pe o perioadă de 5 ani, începând cu data de 1 septembrie 2016.
Lista cu punctajele acordate pentru gradația de merit AICI.

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?