Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Două zile de sărbătoare în Goleşti


Primăria Golești va organiza în perioada 21-22 mai a.c., cea de a doua ediție a Zilei Comunei. Consiliul Local Golești a aprobat încă de anul trecut ca această sărbătoare să fie organizată de Sfinții Împărați Constantin și Elena. Organizatorii au pregătit în prima parte a zilei mai multe competiții sportive dar și concursuri interactive pentru tineri. Manifestarea din acest an va avea și o componentă caritabilă, evenimentul fiind denumit „Înger pentru Înger”.
Pe parcursul celor două zile, locuitorii comunei sunt așteptați la un spectacol extraordinar susținut de Cristian Pomohaci, Talisman, Florin Vasilică și grupul „Teleormanul”, Ana Marian Botezatu și Andreea Bălan. La eveniment vor fi prezente ansamblurile de la Centrul de zi Dănuț din Broșteni, Rapsodia Vultureană din Vulturu, Ansamblul „Mușeteanca” din Însurăței-Brăila, dar și Ansamblul Folcloric „Vatra Horelor”, din Republica Moldova.
    Manifestările se vor încheia cu un superb foc de artificii.„Åži anul acesta ne vom bucura și vom sărbători Zilele Comunei Golești, pentru că trebuie să facem din această manifestare o tradiție. Încercăm să satisfacem toate așteptările drept pentru care facem un apel către voi, prietenii noștri, să distribuiți acest mesaj pentru a putea să promovăm evenimentul cum se cuvine. Manifestarea va avea și o componentă caritabilă pentru că dorim astfel să ajutăm un copil aflat în nevoie. De aceea vă rugăm ca pe 21 și 22 mai să fiți alături de noi pentru a ne bucura împreună de tot ceea ce v-am pregătit la Zilele Comunei Golești”, a spus primarul Alexandru Zar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?