Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! Afacerişti vrânceni înşelaţi de un fals inspector ITM


 O vasluiancă de 39 de ani a fost reținută vineri de polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Focșani pentru înșelăciune. Astăzi (sâmbătă), ea a fost prezentată la instanța de judecată, pe numele său fiind emis mandat de arestare. Femeia este bănuită că a înșelat trei administratori de societăți comerciale din Vrancea, persoane cunoscute în județ, iar pe un altul a încercat să-l înșele, dar nu a reușit. Potrivit polițiștilor, ea se dădea drept inspector ITM și le cerea administratorilor bani pentru intervențiile chirurgicale necesare unui copil bolnav. Polițiștii spun că a creat un prejudiciu de 26.000 lei.  
„Polițiștii focșăneni au documentat activitatea infracțională a unei femei de 39 de ani din municipiul Vaslui, care care în perioada 13.11.2015 – 07.04. 2016 ar fi comis 3 infracțiuni de înșelăciune și o tentativă la aceeași infracțiune. Polițiștii au stabilit faptul că femeia a contactat administratorii unor societăți comerciale, se recomanda ca lucrător ITM sau reprezentant al unei fundații și determina persoanele vătămate să expedieze diferite sume de bani în vederea acoperirii unor presupuse costuri la intervenții chirurgicale pentru un copil bolnav. Valoarea prejudiciului cauzat este de 26000 lei. Femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore și propusă instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader
 Sâmbătă, vasluianca, ce ar avea un cazier bogat, după cum ne-au spus surse oficiale, a primit mandat de arestare preventivă. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?