Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO și GALERIE FOTO : O Dacia și o dubă s-au ciocnit pe E85. Două persoane au fost rănite


Două mașini au fost avariate și două persoane rănite, după cum ne-au spus polițiștii, într-un accident rutier care s-a produs ieri. Evenimentul s-a produs pe DN 2 E85, la Dumbrăveni, la intersecția cu drumul care duce spre Gura Caliței. Cele două  mașini care s-au ciocnit sunt o dubă cu numere de Vaslui și o Dacia cu numere de Buzău. În momentul accidentului, ambele mașini circulau dinspre Râmnicu Sărat către Focșani.
Potrivit oamenilor legii, la un moment dat, șoferul Daciei a semnalizat pentru a efectua virajul la stânga, moment în care a fost lovit de dubă. În urma impactului, Dacia a fost întoarsă cu fața către Buzău, iar soția șoferului a fost rănită și a ajuns la spital. De asemenea, o pasageră din aceeași mașină a fost rănită ușor, după cum ne-au spus polițiștii, ambele femeii fiind transportate la UPU pentru îngrijiri. „Eu veneam dinspre Râmnic. Cu aproximativ 300 de metri înainte, am semnalizat pentru viraj. Dânsul (șoferul dubei-n.r.) nu era în spatele meu, erau alte mașini, care m-au depășit. Când să fac virajul, am fost bușit. Soția a fost rănită, la început și-a pierdut cunoștința”, a spus Lucian Oancea, șoferul Daciei.

    Șoferul dubei, Marin Agrigoroaiei, susține că, de fapt, șoferul Daciei ar fi schimbat pur și simplu banda, intrând în fața lui, fără să semnalizeze. „A intrat pur și simplu în fața mea. Probabil că și-a adus aminte târziu că trebuie să vireze. Eu nu am văzut semnalizare, nu am văzut nimic. S-a băgat pur și simplu în fața mea. A fost rănită o doamnă, dar din ce am vorbit cu băieții de la salvare, a fost mai mult șoc”, a spus șoferul dubei. La locul accidentului a ajuns și descarcerarea, deoarece inițial s-a spus că o persoană nu poate fi scoasă din mașină. De asemenea, pompierii s-au deplasat și cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD.
    Polițiștii de la Serviciul Rutier au făcut cercetarea la fața locului, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Oamenii legii spun că, cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, vina în această situație aparținând șoferului dubei. Ancheta va continua pentru a se stabili cu exactitate cine este vinovat. Traficul rutier pe E 85 a fost blocat o vreme, cozile de mașini întinzându-se pe kilometri, după care s-a circulat pe câte un fir alternativ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?