Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un focșănean acuză un POLIȚIST de la circulație că l-a lovit cu pumnul și PISTOLUL


Un bărbat din Focșani, Aurel Apalaghiței, a ajuns luni la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru a-și scoate certificat medico-legal, deoarece ar fi fost lovit de un polițist de la circulație cu pumnul în gură și cu pistolul în umăr, după cum susține el. Ieri, omul a depus plângere la parchet. 
Incidentul dintre focșănean și polițist ar fi avut loc în apropierea Școlii „Ștefan cel Mare” din municipiu, pe motiv că a traversat strada neregulamentar. „Eram în zona PSD. Am traversat strada pe marcaj, da pe la jumate am tăiat marcajul și am luat-o pe lângă. M-a văzut polițistul, m-a așteptat și mi-a cerut actele. I-am zis că nu le am și am plecat. A venit după mine și m-a lovit cu pumnul în gură și cu pistolul în umăr. Mie nu mi-a fost frică de pistolul lui. Da să reacționezi așa…. Am înțeles, nu am traversat cum trebuie, nu am avut actele și nu mi-e frică de o amendă, da să faci așa…”, ne-a spus focșăneanul, care a adăugat că a vrut să depună plângere la poliție încă de luni, dar nu a „avut la cine”. 
 A mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal. Pe document scrie că bărbatul „prezintă leziuni de natură traumatică, leziuni care s-au putut produce prin lovire cu/de corpuri dure – în condiții și circumstanțe stabilite prin date de anchetă judiciară și pot data din dimineața zilei de 09.05.2016. Din punct de vedere medico-legal necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”. Bărbatul a mers ieri la parchet și a depus o plângere. Urmează să se facă verificări în acest caz și să se stabilească dacă aspectele reclamate se confirmă ori nu.
 Reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat faptul că bărbatul a fost amendat pentru traversare neregulamentară, lucru recunoscut de altfel și de el. Referitor la celelalte aspecte descrise de focșănean, oamenii legii spun că se vor face verificări. „Pietonul a fost sancționat contravențional pentru traversare neregulamentară. Referitor la celelalte aspecte relatate, contravenientul are posibilitatea să depună reclamație”, ne-a spus agent principal Lidia Brașoveanu, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. 

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?