Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO :Premii pentru elevii cu deficienţe de auz de la CSEI „Elena Doamna”


Elevii Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” (CSEI) Focșani s-au întors cu rezultate foarte bune de la concursul național pentru elevi deficienți de auz, desfășurat la Vaslui la finele săptămânii trecute. Concursul, ajuns la ediția a VI-a, se adresează elevilor deficienți de auz din clasele a VII-a și a VIII-a, iar probele se susțin la disciplinele limba și literatura română, matematică, tehnologia informației și comunicării și educație plastică. 
Conform datelor furnizate de reprezentații unității de învățământ, elevul Vasile Oprea, din clasa a VII-a, a obținut premiul I la tehnologia informației cu 9.70 puncte, Valentin Manalachi, din clasa a VIII-a, a luat premiul I la aceeași disciplină, obținând 9.10 puncte. La limba și literatura română, Paula Iga, din clasa a VII-a, a obținut premiul al II-lea cu media 8.70, iar la clasa a VIII-a, Georgiana Moldoveanu a obținut tot premiul al II-lea, cu nota 9.10. La matematică, eleva Diana Ionescu, din clasa a VII-a, a obținut premiul al III-lea cu nota 8.70, iar la educație plastică, Angela David a obținut mențiune, cu nota 8.50. 
Elevii au fost însoțiți la Vaslui de inspectorul școlar pentru învățământ special profesor Aurora Lefter, membru în comisia centrală, profesoara evaluatoare de matematică Carmen Ivan și profesoara de limba română Alina Florea, profesor însoțitor. „Felicitări pentru rezultate, efort, muncă și dăruire copiilor, elevilor, dar și profesorilor care i-au pregătit și ne-au făcut mândrii: Carmen Ivan, matematică, Alina Florea și Roxana Poiană – limba și literatura română, Gabriel Ciribașa – informatică și Cristina Bîrsă – educație plastică”, a declarat Ioana Cherciu directoarea CSEI „Elena Doamna” Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?