Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

VIDEO : La 24 de ani, focșăneanul Adrian Ţuţu s-a reînscris la şcoală şi în vară se pregăteşte de bac


Adrian Tutu, primul câștigător al show-ului ProTV „Românii au talent”, a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, în ce a investit marele premiu de 120.000 de euro, dar și cum stă cu dragostea. La 24 de ani, Adrian Å¢uțu s-a reînscris la școală și în vară se pregătește de bac. Până atunci, a lansat piesa „Nu vrei”, alături de Karym, și vrea să-și ia permisul auto. „De când Karym a intrat prima dată în studio mi-am dat seama ca este un baiat serios si talentat, lucru pe care l-a și demostrat ulterior. Melodia este inspirată din viața lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru și cred că am reușit să transpun în melodie emoțiile, sentimentele și trăirile lui. Piesa este produsă în totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focșani. Speram ca piesa să fie înțeleasă cum trebuie și să se ridice la așteptările noastre.”
    Despre necazurile lui din copilărie, Å¢uțu nu mai povestește, însă promite să le dezvăluie artistic: „Nu vreau să mai vând o dramă. Trăiam cum trăiam… Tot ce știe lumea până acum despre Adrian Å¢uțu e maximum 20%. Pentru că atât vreau eu să cunoască. Sunt mult mai multe în spate și ceea ce au auzit ei e o poveste reală spusă 20%. Nu voi spune niciodată mai mult, dar vor auzi prin piese”, a declarat tânărul artist pentru „ring”.
    Ce a făcut însă cu cei 120.000 de euro? „Premiul de la ProTV nu e investit în apartamente, case și mașini, ci în cunoaștere și în mine, în general, în tot ceea ce înseamnă Å¢uțu: imagine, gândire, cunoaștere, muzică, industrie muzicală… N-a reușit nimeni să profite, nicio secundă, de pe urma mea. Åži cu investiția de atunci, prin diferite metode (piese, ședințe foto etc.), am reușit să fac studioul. Åži voi face și mai multe videoclipuri, piese și voi colabora cu alți artiști”, povestește artistul pentru sursa citată.
    Când vine vorba de dragoste, Å¢uțu recunoaște că nu are nimic stabil: „Am fost în diferite relații până acum, că doar n-oi fi stat haiduc întruna. Când va fi ceva serios, voi anunța. La 24 de ani, sunt puțin haiduc. (râde) Momentan n-am găsit persoana potrivită să spun «Da, ea e iubita mea!» și să pun mii de poze cu noi pe Facebook. Te aștept să vii! (râde) Nu mă las agățat nici la concerte și nu mă bag în seamă. Dacă văd o fată și îmi place, aștept să vină totul natural. Primesc și poze provocatoare, și diverse propuneri pe Facebook”, a adaugat Èšuțu pentru ziarulring.ro.
    Citește interviul complet pe „ring” –> http://bit.ly/1SovfgU


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?