Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Elevi vrânceni, pe podium la faza națională a Olimpiadei de istorie


Elevii vrânceni care au participat la faza națională a Olimpiadei de istorie, desfășurată la Brăila, au obținut rezultate bune. Participanții au reprezentat cu onoare județul Vrancea și școlile din care provin.
La clasa a VIII-a, elevul Nicolae Săcrieru, de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, pregătit de profesorul Nicoleta Căinap, a obținut locul I, cu 9,65 puncte. La clasa a IX-a, elevul Vlad Iliescu, din cadrul Liceului Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, îndrumat de profesorul Luminița Cociorbă, s-a clasat pe locul IV, obținând nota 9,10. La clasa a X-a, eleva Teodora Popovici, de la Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, îndrumată de profesorul Adrian Avram, a obținul locul III, cu punctajul 9,80.
La clasa a XI-a, eleva calificată, Oana Olteanu, nu a participat la concurs, alegând să participe la Olimpiada de științe socio-umane – Psihologie, care s-a desfășurat în aceeași perioadă. La clasa a XII-a, eleva Laura Cernat, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, coordonată de profesorul Corina Agache, s-a clasat pe locul XIX, obținând punctajul 8,50. „Mulțumesc pe această cale, conducerii ISJ Vrancea pentru sprijinul acordat, conducerii școlilor de unde provin elevii, profesorilor îndrumători pentru pregătire și, nu în ultimul rând, elevilor și părinților acestora, care au copii absolut minunați”, a transmis inspectorul școlar de specialitate, Cătălin Mocanu. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?