Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Vrâncenii care vor să devină polițiști își mai pot completa dosarele astăzi


Persoanele care s-au înscris pentru ocuparea unuia dintre cele 22 de posturi de agenți de poliție scoase la concurs de IPJ Vrancea își mai pot completa dosarele doar astăzi, cu excepția fișei medicale, care poate fi depusă la dosar până la data de 22 aprilie.
    Potrivit unei informări a IPJ Vrancea, data limită de depunere a dosarelor de recrutare este 15 aprilie, ora 16.00, la Serviciul resurse umane al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, cu sediul în Municipiul Focșani, Str. Cezar Bolliac nr. 12, județul Vrancea. Dosarele de recrutare trebuie să conțină CV model Europass; copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul și specializarea studiilor impuse de cerințele postului (copii legalizate ale diplomei de bacalaureat și ale foii matricole); copii ale actului de identitate, carnetului de muncă și dacă este cazul, livretului militar; copii ale certificatului de naștere al candidatului, soțului/soției și fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum și după caz, ale hotărârilor judecătorești privind starea civilă; autobiografia; tabelul nominal cu rudele candidatului; cazierul judiciar; caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituția de învățământ în cazul absolvenților în primul an de la absolvire; 3 fotografii tip buletin de identitate; două fotografii color 9 x 12 cm, fișa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, care poate fi depusă până cel mai târziu la data de 22 aprilie, ora 16.00, dar și copia permisului de conducere.
    Reamintim că pe cele 22 de posturi s-au înscris 453 de candidați. Cei care au dosarele complete vor susține, cel mai probabil de luni, testarea psihologică. Va urma apoi proba sportivă și testul scris, care se va susține pe data de 14 mai a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?