Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Cunoscutul frizer Lucian Buică a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de oameni


Lacrimi amare pe obrajii familiei și ai prietenilor, coroane de flori și o mulțime de oameni la înmormântarea frizerului Lucian Buică, cunoscut de foarte mulți tineri focșăneni. O mare de oameni l-a condus ieri pe ultimul drum pe Lucian, acesta decedând în noaptea de sâmbătă spre duminică în urma unui accident rutier, produs pe drumul dintre Focșani și Odobești. Bărbatul a fost înmormântat în cimitirul din comuna sa natală, Dumbrăveni. Cortegiul funerar a plecat de la casa părintească și a ajuns la biserica situată în apropiere de intersecția cu DN 2 E85 în jurul orei 13.00, slujba de înmormântare fiind oficiată de mai mulți preoți.
    Biserica a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare de oameni care au venit să-și ia rămas bun de la Lucian Buică, trecut în neființă mult prea devreme. Drama familiei a impresionat pe toată lumea, mai ales că părinții lui Lucian și-au mai înmormântat un copil în urmă cu aproximativ șase ani. Au venit să-l vadă pentru ultima dată și mulți localnici, impresionați fiind de tinerețea lui și de moartea violentă pe care a avut-o. „Nu îl știam bine, dar îi știu pe părinți. Familie la locul ei, copii buni cu toții. Păcat de nenorocirea asta și e tare greu pentru bieții părinți, mai ales că le-a mai murit un copil. El nu locuia aici, dar este din localitate și îl știm. Dumnezeu să-l ierte. A murit de tânăr„, ne-a spus o localnică.
    Nu a participat la înmormântare și cel care conducea mașina la momentul accidentului, prietenul victimei de ani buni, după cum ne-au spus persoane care îi cunosc pe ambii. În schimb, avocatul Cristian Dragovici, apărătorul șoferului, ne-a spus că acesta este foarte afectat de cele întâmplate. „Clientul meu este foarte afectat de cele întâmplate și am vrea pe această cale să transmitem condoleanțe familiei îndoliate. De asemenea, clientul meu face tot posibilul să ia legătura cu familia, cu părinții în mod special, pentru a o sprijini financiar”, a precizat avocatul. 

Avea doar 40 de ani…

    Lucian Buică avea 40 de ani împliniți. S-a stins din viață neașteptat, în urma accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, între Focșani și Odobești. Mașina în care se afla se deplasa dinspre Focșani către Odobești. După ce a coborât pasarela, șoferul, de vârstă apropiată cu victima, a pierdut controlul asupra mașinii, băut fiind, a ajuns pe sensul opus și s-a răsturnat apoi în afara părții carosabile, pe partea dreaptă. Lucian, care era pe bancheta din dreapta față, a fost rănit grav și a murit la scurt timp după accident, în timp ce șoferul nu a pățit nimic. Degeaba au încercat cadrele medicale să-l readucă la viață prin manevre de resuscitare, acest lucru nu a mai fost posibil. Rănile suferite au fost mult prea grave, incompatibile cu viața.
Primele cercetări ale polițiștilor au arătat că „la data de 10 aprilie a.c., orele 01.02, pe DN 2M, în afara municipiului Focșani, un bărbat de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism din direcția Focșani către Odobești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 40 ani, din comuna Golești, pasager dreapta față, în același autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au precizat polițiștii cu privire la accident.
    Vestea morții celui pe care îl știa aproape tot Focșaniul a căzut ca un trăsnet peste toată lumea. Cu toții își doreau ca știrea să nu fie adevărată, iar prietenul lor să fie bine. Din păcate nu a fost așa. După ce s-au convins că Lucian s-a stins, prietenii au postat atât pe pagina de facebook a Monitorul de Vrancea cât și pe www.monitorulvn.ro zeci de mesaje de condoleanțe pentru întreaga familie.
   
Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!  
  


3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?