Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Concursul „Sanitarii pricepuți“, în săptămâna „Școala Altfel”


„Sanitarii pricepuți” este un concurs pentru sănătate, care presupune aplicarea  regulilor de bază de acordare a primului ajutor, competiția fiind destinată elevilor din învățământul gimnazial și liceal. Faza locală din cadrul acestui concurs se va desfășura pe parcursul „Săptămânii Altfel”, în perioada 18-22 aprilie, în mai multe unități de învățământ din județ.
Astfel, pe 18 aprilie, de la ora 11.00, la Sala de Sport a Școlii Generale „Mareșal Averescu” Adjud se așteaptă participarea elevilor care reprezintă școlile gimnaziale nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4 din Adjud, Adjudu Vechi, Homocea, Ploscuțeni, Tănăsoaia, Feldioara, Serbești, Buda, Lespezi, Boghești, Păunești, Pădureni, Viișoara, Ruginești, Anghelești.
Pe 19 aprilie, la ora 12.30, în cadrul Sălii de Sport a Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești va avea loc concursul „Sanitarii pricepuți”, la care sunt așteptați să participe elevii de la școlile Odobești, Vârteșcoiu, Jariștea, Bolotești, Găgești, Reghiu, Andreiașu, Broșteni, Vidra, Năruja, Vrâncioaia, Valea Sării, Paltin, Nistorești, Vizantea, Tulnici, Negrilești, Bîrsești. Tot pe 19 aprilie, de la ora 10.00, în  Sala de Sport din cadrul Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu se așteaptă participarea școlilor din Panciu, Străoane, Varnița, Câmpuri, Răcoasa, Soveja, Èšifești, Fitionești, Movilița.
Pe 20 aprilie, de la ora 12.00, în cadrul Sălii de Sport a Școlii Generale nr. 1 Gugești se vor întrece elevii școlilor Gugești, Popești, Urechești, Budești, Gura Caliței, Poiana Cristei, Sihlea, Obrejița, Dumitrești, Jitia, Chiojdeni, Dumbrăveni, Bordești, Vintileasca, Tâmboiești, Slobozia Bradului, Slobozia Ciorăști, Bogza, Voietin, Cândești.
Pe 21 aprilie, la ora 11.00, în Sala de Sport din cadrul Liceului Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, se vor întrece elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Ion Basgan”, Școala Gimnazială nr.3, Școala Gimnazială nr.4, Școala Gimnazială nr.5, Școala Gimnazială  nr.6, Școala Gimnazială nr.7, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” toate din Focșani, și școlile gimnaziale din Golești, Cîrligele, Suraia, Garoafa, Cîmpineanca, Mărășești, Gologanu, Milcovul, Vânători, Vulturu, Râmniceni, Măicănești, Nănești, Hângulești, Tătăranu, Bălești, dar și liceele care au și clase gimnaziale.
Concursul de sănătate și prim ajutor „Sanitarii pricepuți” este organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, alături de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Sănătății Publice și Ministerul Administrației și Internelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?