Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere
 La data de 6 aprilie a.c., orele 11.00, polițiștii rutieri au depistat pe DJ 205H, în comuna Păunești, un bărbat, de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 6 aprilie a.c., orele 22.30, polițiștii rutieri au depistat pe DN 2D, în comuna Bîrsești, un bărbat, de 36 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.
Urmărit național depistat de polițiști
 La data de 6 aprilie a.c., orele 19.40, polițiștii din Milcovul au depistat un bărbat, de 40 ani, din comuna Valea Sării, în timp ce se deplasa pe marginea părții carosabile, pe DN23A. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul este dat în urmărire națională din data de 5 aprilie a.c., când a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Acesta a fost internat în cadrul Secției Psihiatrie a Spitalului de Urgență Focșani.
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?