Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

INFOPOL


Evenimente rutiere
    La data 4 aprilie a.c., orele 19.45, polițiștii din Vînători au depistat un bărbat, de 55 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205P, fără a avea acest drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 5 martie a.c., orele 14.13, polițiștii din Panciu au depistat un bărbat, de 61 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a avea  acest drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 5 aprilie a.c., orele 21.50, pe strada B-dul Unirii din municipiul Focșani, un bărbat de 67 ani, din comuna Poșta Cîlnău, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?