Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Volei Divizia A2: Play-off-ul începe vineri, la ora 16.00!


Play-off-ul seriei Est a Diviziei A2 va începe vineri, 8 aprilie, la ora 16,00, atunci când va fi dat startul primului joc. Se vor confrunta pentru două locuri care duc la barajul de promovare CSM Focșani 2007, CSU Galați, SCM Pitești și CFT Mihai I București. Tragerea la sorți a programului de jocuri va fi făcută joi seara, însă CSM Focșani 2007 optează să joace în al doilea meci al zilei, de la ora 18,00. În toate cele trei zile de concurs – vineri, 8 aprilie, sâmbătă, 9 aprilie, duminică, 10 aprilie, primul meci va începe la ora 16, iar al doilea, la ora 18,00. Programul va fi publicat, imediat după ce a fost stabilit, pe site-ul clubului, csmfocsani2007.ro pentru ca iubitorii voleiului din Focșani să fie informați din vreme și să-și poată programa prezența la jocurile echipei favorite!
 Formația antrenată de profesorul Marian Rădulescu a avut un program bun de meciuri de pregătire, în care au fost incluse și jocurile cu divizionarele A1 Unic Piatra Neamț și Penicilina Iași. Aseară, de la ora 17,00, CSM Focșani 2007 a avut încă un joc de pregătire cu o prim divizionară, Åžtiința Bacău, pe terenul acesteia. 
Profesorul Marian Rădulescu are la dispoziție pentru play-off lotul: Andreea Buzilă, Iulia Stoica, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Daria Goriaeva, Alexandra Ciucă, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?