Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Rugby – Focșănenii se pregătesc pentru jocul cu londonezii de la Woodford RFC


  Jocul dintre veteranii din Focșani și cei din Londra va avea loc la 16 aprilie, ora 17.00, pe stadionul Milcovul
Juniorii U 16 ai LPS Focșani au învins cu 25-10 pe CSS Tecuci în Campionatul național

    Formația de rugby veterani Woodford London RFC va veni în România, la jumătatea acestei luni, pentru trei jocuri amicale cu formații similare din Focșani, Bîrlad și București. Partida de la Focșani va avea loc sâmbătă, 16 februarie, de la ora 17,00, pe terenul principal al Stadionului Milcovul. La momentul când a fost convenit turneul, rugbiștii focșăneni nu erau organizați într-o formulă de echipă. Între timp, veteranii rugbiști focșăneni s-au constituit în Rugby Club Focșani, al cărei lot cuprinde jucători din generații diferite, acum, cu cele mai diverse ocupații, unii, pensionari, dar legați de pasiunea pentru frumosul sport cu balonul oval. Între ei se află și patru foști internaționali ai României – Petrila, Chițu, Costel Fîntînaru și Florin Topală, care este organizatorul echipei. 
    Pentru a fi în formă la întâlnirea cu englezii, dar și în alte viitoare jocuri, componenții Rugby Club Focșani se antrenează pe stadionul din Bariera Mărășești – ca niște adevărați profesioniști, cum este și normal, când este vorba despre oameni care s-au respectat mereu ca jucători de rugby. Aici, la școala rugbiului focșănean, unde s-au format ca jucători și ca bărbați adevărați, i-am întâlnit ieri, la ora prânzului, după meciul pe care juniorii U 15 l-au disputat în Campionatul Național, cu formația Tecuciului de care au trecut cu 25-10 (15-5).
    Înainte de a începe antrenamentul, jucătorii RC Focșani au făcut  o poză de grup pentru cititorii Monitorului de Vrancea.Vom reveni cu detalii despre pregătirea meciului dintre veteranii Focșaniului și Woodford London RFC.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?