Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Minifotbal de Vrancea – Meciul etapei: United – Arena!


Baza EnergoSport va găzdui meciurile etapei a 21 a Ligii Autovip la minifotbal. În derbiul etapei se vor întâlni ocupantele locurilor al doilea și al treilea, ambele calficate în play-off. În tur, Arena, echipa pregătită de Jani Oltianu și manageriată de Alexandru Nistoroiu, s-a impus cu 1-0. United, care se află pe locul al doilea, are nevoie de victorie pentru a-și păstra intacte șansele la titlu în situația în care are cu cinci puncte mai puțin decât lidera, Sanorom. 
    În etapa intermediară, Fia Carn a bătut cu 3-2 pe The Ladys Florence și este în play-off! Greean Garden Odobești a pierdut întâlnirea cu Pamiro Construct și a ratat șansa de a intra în grupul celor mai bune formații din Ligă, în timp ce Pamiro, ACS Mausoleul Mărășești și Casa Panciu vor disputa, în ultimele două etape, două locuri pentru play-off!

Rezultatele și marcatorii din intermediară:
Fia Carn – The Ladys Florence 3-2 (0-1). Au marcat Cătălin Ciobotaru – 2 goluri, Ciprian Isac,  respectiv, Cătălin Popa, Dragoș Secu.
Green Team – AS United 0-5 (0-2). Au marcat Mădălin Predoiu – 3, Cosmin Pasăre, Nicușor Chiric.
Green Garden Odobești – Pamiro 3-4 (0-1). Au marcat Cosmin Milea – 3, respectiv, Ionut Istrate – 4.
Programul etapei a 21-a:
Duminică, 3 aprilie: ora 15.00, ACS Mausoleul Mărășești – Green Garden Odobești; ora 15.45, AS United – Arena; ora 16.45, Fia Carn – Pamiro Construct; ora 17.30, Casa Panciu – Green Team.
Luni, 4 aprilie: ora 18.30, Kaleido – 22 Grade&Flux; ora 19.15, The Ladys Florence – Sanorom.
                            (Informațiile au fost oferite de Cristi Vasile).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?