Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 24 martie a.c., orele 22.10, polițiștii din Andreiașu de Jos au depistat un tânăr de 20 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 25 martie a.c., orele 04.50, pe DN 2N în comuna Dumitrești, un bărbat de 31 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.
La data de 26 martie a.c., ora 07.45, politiștii rutieri au depistat un bărbat, de 37 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea pe Bld. Independenței un autoturism radiat din circulație din data de 24 iulie 2015.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 martie a.c., ora 15.00, polițiștii din Tîmboiești au depistat un tânăr de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 26 martie a.c., ora 10.20, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat de 41 ani, din municipiul Moinești, județul Bacău, pe numele căruia Tribunalul Bacău a emis la data de 25 martie a.c. un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 7 ani închisoare pentru trafic de persoane și șantaj. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?