Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Șansă de angajare pentru un psiholog


Compania furnizoare de servicii medicale de nefrologie și dializă „International Healthcare Systems” angajează în Focșani, psiholog în specialitatea psihologie clinică, full time, contract pe perioadă determinată (pe durata concediului de îngrijire copil). CV-urile, însoțite de o scrisoare de intenție, sunt așteptate la adresa viorica_dehelean@ihsromania.eu, până la data de 27 martie 2016.
    Candidatul ideal trebuie să fie absolvent de Pshihologie, să aibă atestat de liberă practică în psihologie clinică și pregătire postuniversitară în aria de competență (master, cursuri de specializare). De asemenea, psihologul candidat la acest post trebuie să aibă excelente abilități de comunicare și relaționare, să cunoască limba engleză, să fie proactiv iar experinența anterioară în domeniu constituie avantaj.
    Odată angajat, pshihologul va avea următoarele responsabilități: evaluarea psihologică a pacienților aflați în program de substituție renală prin dializă și psihodiagnoza tulburărilor psihice și a altor condiții de patologie care implică în etiopatogeneză mecanisme psihologice; evaluare cognitivă, subiectiv-emoțională, comportamentală și neuropsihologică. Evaluarea personalității și a mecanismelor de coping; întocmirea fișei psihologice a fiecărui pacient și monitorizarea acestuia prin evaluări psihologice periodice; consiliere și terapie suportivă cu scopul reducerii distresului emoțional generat de inițierea tratamentului de supleere renală, cu scopul creșterii aderenței la tratament și modificarii stilului de viață; monitorizarea relațiilor dintre personalul medical și pacienți – managementul conflictului, mediere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?