Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

S-a dat startul înscrierilor la concursul „Școala Zero Waste”


Înscrierile la concursul național de educație ecologică „Școala Zero Waste”, ediția 2016, se derulează până pe 11 aprilie. Concursul vizează toate unitățile de învățământ primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a concursului este 18 aprilie – 27 mai.
Aflat la cea de-a 4-a ediție, concursul oferă șansa, elevilor și școlilor din țară, pe lângă concursul propriu-zis, și să contribuie la protejarea naturii și reducerea poluării. Punctele se obțin din organizarea a cât mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a cât mai multor deșeuri reciclabile, precum hârtie, carton, aluminiu, plastic, pet și altele. La edițiile anterioare au participat 30.000 de elevi. Câștigătorii vor primi o tablă interactivă, oferită de partenerul proiectului.
Pe lângă acest premiu, organizatorii vor oferi anul acesta, celor mai buni elevi, șansa de a participa, în vară, la o tabără de educație ecologică „Zero Waste Camp”, care va avea loc în Timișoara, în luna august. „Concursul susține și întărește obiceiul colectării selective începând cu vârsta la care copiii își formează valori și deprinderi pe care le vor avea tot restul vieții. Prin implicarea copiilor, vom contribui indirect și la informarea și responsabilizarea membrilor familiilor.
Toate companiile care doresc să se implice, să susțină educația ecologică în școli și să sprijine organizarea concursului prin acordarea de premii, sunt invitate să ia legătura cu organizatorii. Pentru mai multe informații: Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro; Site: http://www.ecostuff.ro; Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste”
, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?