Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Vrancea, reprezentată de nouă elevi la Olimpiada de chimie


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea au stabilit componența lotului de elevi care vor participa la etapa națională a Olimpiadei de chimie. Aceasta va avea loc la Bacău, în perioada 17-22 aprilie, fiind o ediție jubiliară, respectiv a 50-a.
Astfel, la olimpiada națională vor participa 9 elevi. „(…) lotul pentru națională este format din: Băcioiu Mihnea – clasa a VIII-a de la CNU – profesori îndrumători Cismaș Ana și Paraschiv Lăcrămioara; Necula Ana-Maria – clasa a IX-a de la CNU- profesor îndrumător Sîrbu Angela; Dodoiu Tudor clasa a X-a de la CNC – profesor îndrumător Maiereanu Alina; Constantin David – clasa a X-a de la CNC – profesor îndrumător Pleș Maria; Dumitrașcu Andreea – clasa a X-a de la CNC – profesor îndrumător Maiereanu Alina; Sandu Indra Alexandra – clasa a X-a de la CNC – profesor îndrumător Pleș Maria; Șandru Ana Maria – clasa a XI-a de la CNC – profesor îndrumător Maiereanu Alina; Pavel Iosif – clasa a XI-a de la CNU – profesor îndrumător Sîrbu Angela; Berheci Diana – clasa a XII-a de la CNU – profesor îndrumător Sîrbu Angela”, a transmis profesoara Corina Giurcă, inspector școlar de chimie.
Potrivit acesteia, la etapa județeană, 22 dintre participanți au obținut punctaje bune, fiind premiați de Inspectoratul Școlar. „Felicitări premianților și profesorilor îndrumători și mult succes la ediția jubiliară a olimpiadei naționale de la Bacău. Mulțumim Colegiului Național Unirea pentru organizarea exemplară”, a mai transmis Corina Giurcă.
Lista completă a câștigătorilor AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?