Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO și GALERIE FOTO : PENSIONARII social democraţi din Moldova s-au întâlnit la Focşani


Întâlnirea zonală a Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD) a avut loc, vineri, la Focșani. Întâlnirea a fost stabilită aici la inițiativa președintelui PSD Vrancea, Marian Oprișan. La manifestare au participat membrii Birourilor Executive din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea din cadrul OPSD. Temele abordate în cadrul acestei întâlniri au vizat preocuparea pentru cunoașterea  prevederilor statutului PSD, pentru înființarea și consolidarea structurilor OPSD; cuprinderea în evidență a membrilor PSD – pensionari care optează pentru OPSD; primirea în OPSD a unui număr cât mai mare de simpatizanți; recomandarea membrilor simpatizanți să fie primiți în PSD; constituirea organizațiilor în toate comunele și centrele de votare; organizarea evidenței membrilor OPSD.
    Secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, a declarat că social democrații trebuie să se organizeze mult mai bine și să fie uniți pentru a face față provocărilor venite din partea adversarilor politici care deja au intrat în campanie electorală. „Urmează o perioadă grea, adversarii politici au intrat deja în campanie electorală și încearcă să ne dezbine și aruncă în spațiul public tot felul de zvonuri neadevărate menite să ne discrediteze. Noi, social democrații, trebuie să rămânem uniți și să câștigăm alegerile locale din această vară și ulterior pe cele parlamentare din toamnă pentru a putea avea un guvern social democrat care să continue politicile economice și sociale ce au fost deja folosite cu succes de guvernul Ponta”, a precizat Dragoș Bîrlădeanu.

    La rândul său, președintele OPSD, Ion Popa, le-a spus celor prezenți că PSD este un partid preocupat de soarta oamenilor și este necesar „pentru România și românism”. „PSD reprezintă interesele celor mulți și nu avem obiective liberale. Noi suntem un partid de stânga, cu obiective precise și trebuie să fie un partid mai puternic decât până acum. De asemenea, trebuie să luăm atitudine față de acest guvern și încercările de distrugere a tot ce este românesc. Au început să aresteze oameni de afaceri români. Eu nu zic să nu aibă loc arestări acolo unde este cazul dar prea e cusut totul cu ață albă. Nu am auzit ca aceleași instituții ale statului să se ia de marile companii și hipermarketuri cu capital străin. În schimb, cum l-au prins pe Gheorghe, Mărin, Niculaie sau Stancu i-au prăbușit. Lucrurile acestea trebuie să ne dea de gândit și trebuie să luăm atitudine pentru că eu nu cred că tot ce este românesc este și rău”, a precizat Ion Popa.  Tot în cadrul acestei întâlniri s-a discutat despre pregătirea și desfășurarea campaniei electorale, strategia, dar și oferta electorală a PSD.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?