Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Cinci liceeni vrânceni, la etapa interjudețeană a Olimpiadei AcadNet


Pe 19 martie va avea loc, la Colegiul Național Unirea din Focșani,  etapa interjudețeană a Olimpiadei AcadNet. Dacă la faza județeană a concursului de rețelistică au fost 9 elevi înscriși, la etapa interjudețeană vor fi doar 5 participanți, dintre care un elev la Secțiunea Rețele, iar ceilalți la Secțiunea Calculatoare.
Concurenții vor fi prezenți în sălile de concurs la ora 8.30, când se vor conecta pe site și vor verifica că au acces în zona în care se află subiectele de concurs. „Fiecare concurent va primi subiectele on-line și foi pentru ciorne. Pe durata probei concurenții nu pot pune întrebări și nu pot folosi/ accesa alt site în afară de www.acadnet.ro. Singurul program pe care concurenții au voie să îl acceseze de pe calculator, în afara browser-ului, este PacketTracer și doar în perioada probei practice. Spre finalul probei concurenții se asigură că vor avea timpul necesar să trimită testul/ fișierele necesare a fi evaluate. Fișierele PacketTracer nesemnate nu vor fi evaluate”, se arată pe site-ul dedicat acestui concurs. În cazul în care se vor califica, elevii vor participa în perioada 6 – 8 mai la faza națională din cadrul Olimpiadei AcadNet, ce va avea loc la Universitatea Politehnică București.
Elevii calificați la faza interjudețeană sunt:
Categoria rețele: Valentin Mocanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Unirea din Focșani, îndrumat de profesorul Emil Onea. 

Categoria calculatoare: Răzvan Cosmin Vancea, elev în clasa a X-a la Colegiul Național Unirea din Focșani, fiind pregătit de profesoara Marilena Oprea; Alex Năstase, de la același colegiu, dar în clasa a X-a, îndrumat de profesoara Marilena Oprea; George Neacșu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Unirea, îndrumat de profesorul Emil Onea; Valentin Mocanu, tot de la Unirea, în clasa a XII-a, îndrumat de profesorul Emil Onea; Ionuț Ursescu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Unirea, îndrumat de profesorul Emil Onea.
Listele complete cu elevii calificați la olimpiadă, categoriile rețele clasele IX-X AICI ,clasele XI-XII AICI și calculatoare clasele IX-X AICI clasele XI-XII AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?